Sistema SPORTIDENT

        El sistema SPORTident permet el cronometratge y control de gairebé qualsevol esport a l'aire lliure i d'aventura com curses d'orientació, curses per muntanya, bicicleta tot terreny, triatló, esquí de muntanya i molts altres esdeveniments multideporte. També en activitats de gaudir de la natura com senderisme o nordic walking augmenta la vivència esportiva.

        Amb el sistema SPORTident, registra fàcil i còmodament extensos registres amb una gran quantitat de temps intermedis. Immediatament després d'acabar la cursa, SPORTident oferix resultats individuals, en paper imprès o online a través de la pàgina web. El sistema SPORTident està equipat amb multitud d'opcions que reduïxen el treball de qualsevol organització.

        El sistema SPORTident s'utilitza per a identificar de forma ràpida als corredors i prendre el seu temps en el punt de control. Això genera la informació per a un ampli rang de possibilitats d'avaluació i directament després de creuar la línia de meta SPORTident és capaç d'oferir un informe en paper amb el resultat de cada participant.

        El sistema SPORTident està basat en el sistema SPORTident-Card, similar a un llapis de memòria (pendrive). SPORTident-Card conté un complet set d'informació personalizable, incloent nom, adreça, data de naixença, adreça de correu electrònic i nombre de telèfon. Tota aquesta informació pot ser gestionada pel mateix corredor. SPORTident-Card suporta modificacions ràpides per a adaptar-se a un esdeveniment, elimina la necessitat d'una base de dades centralitzada i protegeix la privadesa del corredor. Durant la carrera, la SPORTident-Card emmagatzema temps i codis numèrics dels punts de control.

        Les petites bases SPORTident treballen de forma autònoma sota qualsevol condició meteorològica. Amb un microcontrolador de consum excepcionalment baix i una bateria de liti, les bases SPORTident poden treballar durant 7 anys sense canvis de bateria.

        D'aquesta manera el sistema SPORTident facilita l'organització, el transcurs fluid i una fàcil i ràpida avaluació d'esdeveniments d'orientació. Una llarga experiència en l'organització de competicions i grans esdeveniments d'orientació fan de SPORTident un aliat fiable i professional. Dissenya el teu també les teves competicions de forma més interessant i menys complicada amb SPORTident.